top of page
rrttttggg.jpg

Nota Güzel Sanatlar Akademisi

Hobi Heykel Kursumuz ile sanatın bu yönüyle tanışıp, yaratıcılığınızı güçlendirebilirsiniz.Günlük hayatın stresini, yorgunluğunu yaptığınız heykeller ile atabilirsiniz.Hocalarımız eşliğinde yapacağınız heykelleri gün sonunda evinize/ofisinize ya da sevdiklerinize armağan etmek üzere götürebilirsiniz.

uuuyy666.jpg

BURDUR, SERAMİK VE HEYKEL KURSU

Müzik eşliğinde iki saatlik bir süre sonunda kendinizin de şaşıracağı heykeller yapacağız .Heykel workshopumuzda hiçbir tecrübe gerekmemektedir.Birlikte sanat konuşup üretim yapacağımız sanat etkinliğimizde tüm malzemeler ikramlar ve müzik bizden size sadece etkinliğin tadını çıkartmak yaptığınız eseri yanınızda götürmek kalıyor.

66yytttt.jpg
333reeee.jpg

BURDUR HEYKEL KURSU

Günümüz heykel traşları ve seramikçileri eserlerini gerçekleştirirken her türlü malzemeden yararlanmaktadırlar. Seramik ve heykel ayrı bölümler de ele alınsa bile ortak malzeme olarak çamur (kil) bunların başında gelmektedir.

Heykel traşların seramik yapmaya başlaması ya da seramikçilerin heykel yapması, çamurun her iki alanda da biçim ve yüzeysel dokuların sonsuz olanakları nedeniyle kullanılmasıdır.

Bu nedenledir ki kursumuzda seramik ve heykel aynı zamanda verilmekte, öğrencilerimiz rahatlıkla çalışmalarında geçişler yapabilmektedir,

Hobi olarak Heykel ve seramik kursu devam ederken , dilerseniz M.E.B. Onaylı sertifika programlarımıza katılarak kendinizi belgelendirebilir. Ayrıca güzel sanatlara hazırlık kurslarımıza katılarak da üniversitelerin ilgili bölümlerinde okumak için kendinizi eğitebilirsiniz.

Seramik ve Heykel Kursumuz her yaş grubuna açık olmakla beraber kursiyerlerimiz zaman zaman çocukları ile beraber kurslarımıza katılmakta ve belkide geleceğin sanatçıları ilk eserlerini kurum bünyesindeki Heykel ve Seramik atölyelerimizde yaratıyor olacaklardır. Sanatı Ertelemeyin …

BURDUR SERAMİK KURSU

Çamurdan üç boyutlu figüratif , soyut, gerçekçi vb. çalışmaları seramik tekniği ile şekillendirilir. Bu formlar sonra boyanır.

 

Seramik dersimizde önce elle şekillendirme teknikleriyle üç boyutlu formlar oluşturulur. Çimdik tekniği, fitil tekniği ve plaka tekniği başlıca tekniklerdir. Seramik dekorlama, ürünleri renklendirme, kalıp kullanımı ve rölyef yapımı vb konular sırasıyla katip eder.

asdasdww2ww-1920x291.jpg
bottom of page